Home Zakelijk Een eigen Magento webwinkel

Een eigen Magento webwinkel

0
Een eigen Magento webwinkel

Als je een eigen webwinkel wilt starten en daar je eigen producten wilt gaan verkopen, dan heb je vast al eens van de verschillende e-commerce systemen die je kan gebruiken gehoord. Eén van deze systemen is Magento 2 en dit systeem wordt wereldwijd door tienduizenden verschillende webwinkels gebruikt. Magento 2 is een stabiel systeem dat volledig ontwikkeld is als een e-commerce oplossing. In dit artikel vind je meer informatie over waarom jij ook voor Magento 2 moet kiezen.

 

Stabiel, krachtig en coversie gericht

Magento 2 is een zeer stabiel systeem. Dit houdt in dat je niet tientallen plugins moet toevoegen om je webwinkel online te houden. Bij andere systemen zoals WordPress of Joomla moet je helaas erg veel plugins, zoals caching plugins, toevoegen om je webwinkel online te kunnen houden. Magento 2 bevat daarnaast alleen code die nodig zijn voor een e-commerce webwinkel. Andere systemen bevatten onnodige code waardoor een webwinkel zeer traag kan worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen want daarmee verpest je ook de conversie. Dat Magento 2 stabiel, krachtig en conversie gericht is heeft ermee te maken dat Magento 2 een echt e-commerce systeem is en systemen zoals WordPress of Joomla zijn dat niet.

 

Alles is mogelijk met Magento 2

Alles is mogelijk met Magento 2 en dat is zeer handig. Of je nou een B2B webshop magento wilt starten waarop je alleen aan bedrijven kunt verkopen en dat de webwinkel functioneert als een catalogus of een product personalisatie programma wilt implementeren zodat klanten hun producten kunnen personaliseren. Met Magento 2 kan je dus letterlijk al je prachtige ideeën omzetten in realiteit.

 

Magento 2 is mobielvriendelijk

Magento 2 is ook geschikt voor mobiele telefoons. Dat is natuurlijk zeer fijn want erg veel aankopen worden met de telefoon verricht. Als je een stap verder wilt gaan en enorm veel klanten aan je webwinkel wilt binden, dan kan je er ook voor kiezen om een PWA developer in dienst te nemen, Dit is een specialist op het gebied van progressive web applications. Met een PWA Magento 2 webwinkel stel je de klanten in staat om de catalogus te bekijken en een bestelling te plaatsen zonder dat daarvoor een internetverbinding voor nodig is. Dit is een nieuwe techniek van Google en wordt door erg veel Magento 2 webwinkels gebruikt. Dit is zeker niet gek aangezien een Magento 2 webwinkel meer klanten aan zich kan binden en daardoor de conversie omhoog gaat.