Home Design De Kanken rugzak: mooi design voor een rechte rug

De Kanken rugzak: mooi design voor een rechte rug

0
De Kanken rugzak: mooi design voor een rechte rug

Een rugzak voor een rechte rug? Het kan, met de Kanken rugzak. Dat klinkt wellicht als een mooie droom; iets zwaars dat je op je rug draagt maar voor een betere houding zorgt. Met de Kanken rugzak van het Zweedse merk Fjalllraven houden Zweedse schoolkinderen al lange tijd een rechte rug en een goede houding, terwijl ze toch met zware schoolspulletjes in hun rugzak lopen. Dat komt door het slimme design van de Kanken, dat ervoor zorgt (voornamelijk door de schouderbanden) dat de drager er van rechtop loopt. In dit blog vertel ik wat meer over waarom ik zo’n fan ben van dit merk.

Kanken rugzak

De Kanken rugzak is uniek en gemaakt met sterk Vinylon: een mix van sterk plastic en vinyl. Het handige (en heerlijke) van de Kanken is dat er ook een zitkussen in zit! Wanneer je dus lange stukken moet wandelen met een rugzak om, kun je af en toe even rustig gaan zitten wanneer je dat wil. Dat klinkt wellicht als iets dat je niet snel zal doen, maar bedenk maar hoe vaak je door de stad rondloopt en even op een bankje of een muurtje gaat zitten. In de zomer bijvoorbeeld, lekker in het zonnetje.

Fjallraven: het Zweede rugzakken merk

Op dit moment is Fjallraven bij uitstek het gaafste merk dat rugzakken ontwerpt. Niet alleen omdat de Kanken rugzak zo enorm praktisch is met zijn vermogen om de houding van de drager te verbeteren. Maar ook omdat de Kanken rugzak in bijna elke kleur verkrijgbaar is die je maar zou willen hebben. Dat zorgt er voor dat je exact de kleur uit kan kiezen die je wilt hebben en goed aansluit bij je outfits. Want met de juiste kleur kun je uiteraard eindeloos combineren met alle andere kleding die je hebt! Fjallraven heeft overigens ook eigen kleding, net als het bekende merk The Northface. Fjallraven maakt voornamelijk outdoor kleding welke goed isoleert. Heerlijk voor de winter, of bijvoorbeeld wanneer je op wintersport moet.

Brandfield Fjallraven rugzakken

Ook net als ik interesse gekregen in de Kanken rugzak? Die kun je in elke mogelijke kleur verkrijgen via de webshop van Brandfield. Dit is overigens een officiële dealer van Fjallraven spullen, dus weet je dat je altijd iets koopt van hoge kwaliteit. Bovendien krijg je ook vaak fabrieksgarantie van de maker wanneer je bij een officieel verkooppunt iets aanschaft. Dat scheelt!