Home Wonen Mistgeneratoren en de vele voordelen

Mistgeneratoren en de vele voordelen

0
Mistgeneratoren en de vele voordelen

mistgeneratoren

Tegenwoordig is het mogelijk om naar een gewoon alarmsysteem de inbraakpreventie uit te breiden met mistbeveiliging. Deze beveiliging komt in de vorm van mistgeneratoren die voorkomen dat inbrekers iets kunnen stelen. De apparaten verspreiden namelijk in een rap tempo een dikke laag mist. Hierdoor zien de criminelen niets meer. Zo blijft de schade van een inbraak of overval aanzienlijk beperkt. Bent u op zoek naar een goede vorm van beveiliging voor uw woonhuis of uw onderneming? Overweeg dan mistgeneratoren.

Mistgeneratoren als beveiligingssysteem

Mist is een effectieve vorm van beveiliging. De mistgeneratoren verspreiden een dikke laag mist waardoor de inbrekers geen hand voor ogen meer zien. Door de plotselinge mist raken de criminelen verward en gedesoriënteerd. Vervolgens zien ze niets meer en kunnen ze alleen nog maar vluchten. Dankzij mistgeneratoren kunt u uw woning of uw bedrijf verantwoord en verstandig beveiligen tegen een overval of ramkraak. Twijfelt u of zo’n apparaat iets voor u is? Wij noemen hieronder een aantal voordelen.

Weinig schade dankzij de mist

Omdat de criminelen verblind worden door de dikke laag mist, is het bijna onmogelijk dat ze iets kunnen stelen. Dankzij de mist zal de schade van de ramkraak, overval of inbraak beperkt blijven. Dat allemaal zonder dat uw pand er uitziet als een soort fort. Bovendien is de mist goedgekeurd door de Europese Unie. Dit wil zeggen dat de dikke laag mist geen schadelijke stoffen bevat. De mist is veilig voor mens, dier én zelfs voor etenswaren. Daarnaast laat de mist ook geen sporen achter. Hierdoor wordt het steeds vaker geïnstalleerd in winkels.

Mistgeneratoren vallen niet op

Een ander groot voordeel aan een alarm rookgenerator en mistbeveiliging is de esthetiek. Dit soort apparaten kunnen heel goed vrijwel onzichtbaar in een ruimte geplaatst worden. Hierdoor zien mensen met kwade bedoelingen niet dat u goed beveiligd bent. Bovendien wordt het interieur van uw woning of uw bedrijfspand niet onderbroken door grote apparaten. De mistgeneratoren worden regelmatig onopvallend in een hoek op de wand gemonteerd. Dat is echter niet het enige.

Verhuizen is geen probleem

Omdat deze systemen niet zo groot zijn, kunnen ze altijd van locatie veranderen. Deze mistgeneratoren worden namelijk alleen aangesloten op een alarm. Hierdoor kunt u het apparaat gemakkelijk meenemen als u gaat verhuizen. Mistbeveiliging is met andere woorden een verstandige investering. Bovendien hoeft u geen grof geld uit te geven aan deze apparaten. Zo’n systeem is na een eerste gebruik direct weer klaar om geactiveerd te worden. Pas na meerdere keren moet het systeem aangevuld worden. Kortom, genoeg redenen om mistgeneratoren te overwegen.