Home Wonen Feliway zorgt bij je kat voor een fijne gemoedstoestand!

Feliway zorgt bij je kat voor een fijne gemoedstoestand!

0
Feliway zorgt bij je kat voor een fijne gemoedstoestand!

Een jaar geleden heb ik samen met mijn partner een mooie rode kater gekocht. Dit beestje was toen nog heel klein maar al gauw groeide hij uit tot een mooie kat. Echter, na een tijdje begon hij raar gedrag te vertonen. Zo merkte ik dat mijn kat zich anders gedroeg dan normaal. Krabben, bijten en in huis plassen deed hij daarvoor nooit maar nu gebeurde het bijna dagelijks. Na onderzoek gedaan te hebben kwam ik uit bij een product dat Feliway heet. Het gedrag van mijn kat komt blijkbaar vaker voor bij huiskatten en daarom is hier iets op verzonnen.

Feliway bleek voor mijn kat de oplossing

Omdat het gedrag van mijn kat steeds erger en extremer werd was het echt nodig er iets aan te gaan doen. Nadat ik had opgezocht wat het kon zijn kwam ik dus uit bij de oplossing genaamd Feliway. Een kat kan zich wanneer hij bijvoorbeeld ziek is anders gaan gedragen dan normaal. Dan is het nodig jouw kat een handje te helpen en met dit product gaat dat zeer goed! Dit spul kan je kopen in de vorm van een spray, druppels of verdampers. Door dit te gebruiken zorg je ervoor dat er een feromoon door de lucht wordt verspreid dat katten normaal gesproken zelf afgeven aan de omgeving. Door dit feromoon in de Feliway spray zullen katten zich weer thuis voelen in hun eigen omgeving. Zo werkt het stressverlichtend en vertrouwd waardoor jouw beestje zich weer op zijn gemak gaat voelen.

Niet alleen voor thuis is Feliway effectief

Na een tijdje merkte ik dat mijn kat dus weer helemaal de oude was. Zo gaf hij kopjes in plaats van mijn hand open te krabben en ook wanneer er bezoek kwam rende hij weer vrolijk in het rond. Echter nadat wij thuis hadden verbouwd begon al het gedoe weer opnieuw. Maar ook toen heb ik Feliway druppels gebruikt en ook toen werkte dit middel vrijwel gelijk. Nu ik ervan ben overtuigd dat dit spul werkt heb ik het eigenlijk altijd in huis. Handig bij bijvoorbeeld een drukke verjaardag, een bezoek aan de dierenarts of wanneer hij terug valt in zijn oude gedrag. Niets is makkelijker dan gewoon even wat druppels of spray in de lucht te spuiten en binnen een mum van tijd heb je de situatie weer onder controle. Ook werkt het als je bijvoorbeeld nog een andere kant in huis wilt nemen. Het zou kunnen dat ze zich territoriaal gaan opstellen omdat ze zich in elkaars gebied bevinden. Met Feliway breng je de balans tussen jouw huisdieren weer terug!