Home Fashion Fashion is the new art

Fashion is the new art

0
Fashion is the new art

Mode is een vorm van kunst en kledingstukken zijn net zo bijzonder als schilderijen en gedichten. Een kledingstuk kan namelijk veel zeggen over -en veranderen aan een persoon. Reinders en Quotrell zijn voorbelden van kunstzinnige modemerken. 

Fashion

Mode is belangrijk en wordt belangrijker. Mode vormt namelijk een persoon. Een kledingstuk kan bijvoorbeeld iets zeggen over het gevoel van een persoon. Steeds vaker zien we op internet en social media dat mensen veel waarde hechten aan een outfit. Er worden honderden teksten geschreven over hoe je je moet kleden, welke kleuren bij je past en welke pasvormen je zou moeten nemen. Influencers zijn de nieuwe iconen en dienen als rolmodel voor anderen. Ieder influencer heeft bijvoorbeeld een eigen stijl en het publiek neemt vaak over wat hij of zij ziet. Als een Influencer bijvoorbeeld een kledingstuk van Malelions draagt, is de kans dat anderen dat kledingstuk zien en kopen groot. 

Effecten van artiesten en influencers op mode

Reinders is een jong merk op de markt. Opgericht in 2019, heeft Reinders zich ontwikkeld tot een van de populairste kledingmerken. De modeontwerpsters Julie en Marie Reinders hebben verschillende artiesten en influencers ingeschakeld om hun kledingstukken in de schijnwerpers te zetten. Deze artiesten en influencers hebben de kleding gedragen en hun mening gedeeld met hun volgers. Door het vertrouwen dat het publiek heeft in deze influencers en artiesten, zijn de collecties van Reinders steeds meer in trek. Reinders onderscheidt zich door een tijdloze stijl in hun kledingstukken te hanteren. Elk seizoen lanceert het merk een nieuwe collectie, waarbij ze streven naar tevredenheid voor iedereen door gebruik te maken van diverse kleuren en pasvormen. Reinders biedt zowel heren-, dames- als kindercollecties aan.

verschillende culturen in kledingstukken 

Iedereen wilt er trendy en jong uit zien. Quotrell is een voorbeeld van een merk die kledingstukken beschouwt als kunst. Quotrell is namelijk een merk die stijlen combineert met elkaar. Zo zijn de kledingstukken trendy, casual en sportief. Je kunt de kledingstukken dus eigenlijk overal aan. Quotrell is ook een merk die verschillende culturen bijeen brengt. De kledingstukken zijn geïnspireerd van de kledingstijlen van New York en Amsterdam. De kledingstukken laten jou daarom ook bijzonder voelen. Quotrell heeft een brede assortiment met verschillende soorten kledingstukken. Denk hierbij aan broeken, vesten, truien en blouses. De populairste artikel van het merk Malelions is de trainingspak. Het merk hecht in zekere zin waarde aan comfort en kwaliteit in de producten. Zo kun je verschillende stoffen en en pasvormen vinden in de kledingstukken. Hiernaast worden er ook verschillende kleuren gebruikt, dit zorgt voor verscheidenheid in de kledingstukken.