Home Wonen Een vuilcontainer huren, dát ruimt lekker op

Een vuilcontainer huren, dát ruimt lekker op

0
Een vuilcontainer huren, dát ruimt lekker op

Heb je een winkel? Dan is de kans groot dat je vrij veel afval hebt. Al het verpakkingsmateriaal waarin je goederen geleverd worden bijvoorbeeld. Dat afval moet worden afgevoerd en dat kan in sommige gemeenten best in de papieren lopen. Maar wist je dat je zelf een vuilcontainer huren kunt? Je hoeft dat niet via de gemeente te doen. Zelf een vuilcontainer huren levert vooral veel voordelen op. Want wat denk je van zelf afspreken wanneer de container geleegd wordt? En zelf een vuilcontainer huren levert ook financieel nog het een en ander op. Je hebt wanneer je zelf een vuilcontainer huren gaat, heb je niks meer te maken met de reinigingskosten van je gemeente.

Een vuilcontainer huren kan ook als particulier

Wanneer je niet genoeg hebt aan je groene of grijze container, dan kun je zelf een extra vuilcontainer huren. Dit kan voor langere tijd, maar ook voor een project. Ga je bijvoorbeeld verbouwen? Dan is het wel fijn als je al je troep direct netjes kunt afvoeren. Je kunt daar dan een grote vuilcontainer voor huren. Je weet wel, zo’n container die een complete parkeerplek (of 2) inneemt. Zorg dan wel dat je ruim van te voren bij je gemeente informeert of je een vergunning nodig hebt om de bak te plaatsen. Dat scheelt veel ellende.

Een vuilcontainer huren voor een evenement

Als je een evenement organiseert, buitenspeeldag of burendag, dan is het wel fijn als al het afval direct aan het eind van de dag kan worden afgevoerd. Een vuilcontainer huren kan je daarbij helpen. Door een vuilcontainer op een goed bereikbare plaats te plaatsen, zorg je er alvast voor dat een groot deel van het afval tijdens de dag al in die container terecht komt. En de rest? Even met een bezem en een (sneeuw)schep door de straat en de boel is zo weer netjes.
Vuilcontainer huren

Een vuilcontainer huren is toch heel duur?

Nee joh! Een vuilcontainer huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Je moet alleen even goed opletten waar je de container huurt. Er zijn met de verhuurder prima afspraken te maken over het leveren en legen van de container, daar heb je alvast geen omkijken meer naar. En wat denk je dat al die ritjes naar de vuilstort kosten? Niet alleen qua brandstof, maar ook qua tijd en het huren van een aanhangwagen. Het huren van een vuilcontainer levert dus meer op dan het kost!