Home Nieuws Wie zijn de snelste in dataopslag?

Wie zijn de snelste in dataopslag?

0
Wie zijn de snelste in dataopslag?

Bijna iedereen maakt wel gebruik van een usbstick of een geheugenkaart. Je kunt simpelweg niet meer zonder extra geheugen. Of het nu gaat over documenten, foto’s of video’s, alles wil je extern bij je dragen. Stel dat je computer of telefoon kapot gaat, dan heb je altijd nog je bestanden bij je. Maar de technologieën veranderen. Het geheugenkaartje dat je een paar jaar geleden had, past niet meer in je huidige telefoon of bevat niet genoeg opslagruimte. Als dataopslagbedrijf moet je hier dus snel op in spelen. Maar wat zijn nu de beste merken en wat bieden zij? Ik heb even een analyse gemaakt van de bedrijven die een grote naam hebben op het gebied van dataopslag.

Transcend

Transcend, voluit ‘Transcend Information Inc.’, is een toonaangevend merk binnen de markt van dataopslag. Wereldwijd hebben ze 14 vestigingen, waarvan de hoofdvestiging in Taiwan. Momenteel hebben zij ongeveer 2000 producten in hun assortiment, als USB-sticks, geheugenkaarten en externe hard drives. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hun producten, verkopen zij ook hun eigen producten. Dit gebeurt allemaal onder hoge eisen van hun personeel. Zij staan bekend om hun hoge kwaliteit en service. Ook reageren zij snel op de verschillende klantbehoeftes- en wensen. Dit is zeker nodig in een markt die razend snel veranderd. Ook voor het merk ‘Apple’ hebben zij aparte expertise en producten.

SanDisk

SanDisk is een onderdeel van Western Digital. Western Digital is gevestigd in Californië. Naast SanDisk hebben zij ook o.a. Tegile Systems en UpThere als dochterondernemingen. In totaal zijn er 72.000 mensen werkzaam bij Western Digital. Deze organisatie heeft haar kennis en expertise liggen in: technologieën, opslagapparaten en systemen. Zij vinden het belangrijk dat hun producten ervoor zorgen dat jij ervaringen kan opslaan, delen en opnemen. Ook staan zij voor gemak en betrouwbaarheid. Zo willen zij dat jij overal de wereld kan verkennen en opslaan. Zij hebben talloze usb drives, connectiesticks, kaarten en flashdrives te koop. Dit verkopen zij voor zowel grote als kleine apparaten.

Kingston Technology

Evenals Western Digital zit Kingston Technology ook in Californië. In 1987 zijn zij begonnen met enkel een memorykaart. Tegenwoordig zijn zij één van de grootste makers van geheugenproducten. Zij hebben onder andere kaartlezers, usb-drives, SSD kaarten en geheugenkaarten te koop. Wereldwijd werken er meer dan 3000 mensen voor Kingston Technology. Zij staan voor respect, loyaliteit, flexibiliteit en een fijne corporate cultuur. Zij vinden lange termijn relaties erg belangrijk en staan dan ook voor betrouwbaarheid. Zij bieden superieure kwaliteit, compatibiliteit, stabiliteit en garantie.